ETUSIVU
AUTOCENTER
MYYTÄVÄT AJONEUVOT
AJONEUVO TILAUKSESTA
TOIMEKSIANTO
GALLERIA
YHTEYSTIEDOT
AUTOCENTER

AutoCenter toimittaa tilauksesta suomalaisille ja ulkomaalaisille yksityishenkilöille sekä yrityksille moottoriajoneuvoja EU-alueelta ja Yhdysvalloista. Toimintamme lähtökohtana on toimittaa asiakkaan toiveiden mukainen ajoneuvo.

AutoCenter toimii Tampereen Lakalaivassa, Suomessa. Myymme vuosittain lähes tuhat autoa. Ostamme autoja sekä teemme vaihtokauppaa. Järjestämme myös rahoituksen. Lisäksi sinulla on mahdollisuus saada autoosi lisäturva jopa viideksi vuodeksi.

Laajat ja hyvät suhteet paikallisiin autokauppiaisiin mahdollistavat asiakkaiden toivomuksia vastaavien ja mitä yksilöllisimpien autojen löytymisen nopeasti. Ajoneuvot ovat myös aina huolellisesti ja ammattitaidolla valittuja sekä koeajettuja.

Tähän mennessä olemme toimittaneet asiakkaillemme jo lukuisia ajoneuvoja. Esimerkkeihin voi tutustua näillä sivuilla galleriassa.


Kuinka yhteistyö kanssamme toimii?

Voit keskustella ajoneuvon toimitukseen liittyvistä seikoista kanssamme joko puhelimitse tai tulla käymään toimistollamme Lakalaivassa. Voit myös lähettää ennakkotoimeksiannon sivuiltamme.


Hae Flash